s Forenzika Prima

Press

12.09.2017. - forenzika-prima.hr "Međunarodna grupacija PKF "

12.09.2017. - forenzika-prima.hr "Forenzična revizija dijela poslovanja "

21.08.2017. - forenzika-prima.hr "Usluge poreznog savjetništva (II. dio) "

19.07.2017. - forenzika-prima.hr "Usluge poreznog savjetništva (I. dio) "

21.04.2017. - forenzika-prima.hr "Dubinsko snimanje poslovanja"

30.01.2017. - forenzika-prima.hr "Vještačenja u parničnim postupcima"

30.11.2016. - forenzika-prima.hr "Procjena vrijednosti društva"

08.11.2016. - forenzika-prima.hr "Clean Start"

tportal.hr 01.2016. - Lider Lovci na prijevare

tportal.hr 29.01.2016. - poslovni.hr Počinje bankarsko suđenje stoljeća

business.hr" 6.4.2015 - business.hr Zašto zviždači (ne) zvižde?

tportal.hr 10.09.2013. - forenzika-prima.hr Korupcija u zdravstvu

tportal.hr 23.05. 2013. - business.hr Mala zemlja za velike stečajeve

tportal.hr siječanj 2013. - forenzika-prima.hr Strogo kontrolirani dogovori

tportal.hr studeni 2012. - forenzika-prima.hr Ovdje čuvam ja

 

Međunarodna grupacija PKF


•  

PKF International članice društva pružaju računovodstvene i poslovno savjetodavne usluge klijentima od 1969. Uz prisustvo u 150 zemalja, PKF nudi lokalno računovodstveno, revizijsko, porezno i poslovno savjetodavno iskustvo koje podržava globalni profesionalni odnos u cijelom svijetu

•  

Tri društva u vlasništvu Diane Antičić, Tax Consulting Antičić d.o.o., Forenzika Prima d.o.o. i Knjigovodstvo Prima d.o.o., postala su u kolovozu 2017. godine članicama međunarodne grupacije PKF International

ŠTO JE PKF?

PKF je globalna obitelj pravno nezavisnih društava koje su povezane zajedničkim opredjeljenjem za kvalitetom, integritetom i stvaranjem jasnoće u složenom regulatornom okruženju. Pruža jasna rješenja za usluge poreznog i poslovnog savjetovanja, revizijske i poslovne usluge za društva širom svijeta. PKF obitelj sastoji se od preko 400 ureda, koje djeluju u 150 zemalja na šest kontinenata. Specijalizirani su za pružanje visoko kvalitetnih revizijskih, računovodstvenih, poreznih i poslovnih savjetodavnih rješenja međunarodnim i domaćim organizacijama na svim tržištima.

Društva članica PKF International imaju prihod više od milijardu dolara, a mreža je članica „Forum of Firms“ – organizacija koja je posvećena dosljednim i visokim standardima kvalitete financijskog izvješćivanja i revizije diljem svijeta. Kontinuirana suradnja i razmjena iskustava na globalnoj razini ključ je uspjeha grupacije PKF International

ZAŠTO PKF?

Visoka kvaliteta u našem radu temelji se na standardiziranim, iskustveno-dokazanim učinkovitim pristupom i procesima, gdje su predani partneri lokalnih društava stručnjaci lokalnog poslovnog tržišta, uvijek dostupni i na vašoj usluzi Ponosimo se brzom pristupu tehničkom vodstvu i podršci drugih društava članica u slučaju da vaše poslovne potrebe prijeđu na međunarodnu razinu.

Prisutnost grupacije PKF International na 6 kontinenata pruža svim društvima članicama lokalnu perspektivu uz globalni doseg kako bismo vam pružili jasne i učinkovite preporuke i savjete.

Kao vodeći neovisni globalni računovodstveni i savjetodavni brand, suradnja je ključna za iskustvo grupacije PKF International. Iako svi članovi održavaju punu neovisnost, zajednička globalna mreža omogućuje nam da ponudimo svaku računovodstvenu i savjetodavnu uslugu koju društvo može trebati, tako stvarajući rješenja po mjeri u današnjoj složenoj ekonomiji.

PKF HRVATSKA

Prva smo društva u Hrvatskoj koja su postala članicama PKF International te kao takva činimo PKF Hrvatska. Usluge poreznog i poslovnog savjetništva, revizije i drugih povezanih usluga te knjigovodstva na jednom mjestu

Imamo pristup ekskluzivnoj bazi podataka PKF International i mogućnost razmjene iskustva i znanja sa drugim članicama, kao i zajedničkog rada i razvoja projekata i globalnog djelovanja.

Ulazak u grupaciju pokazuje da stalno rastemo i napredujemo na profesionalnom tržištu, kvalitetu pruženih usluga diženo na novu razinu te smo stekli smo novu mrežu partnera i širimo krug zadovoljnih klijenata.